0

Anim’est 2011, Here I come!

Sunt prezentă pentru a doua oară la Competiţia de Film Românesc de la Anim’est şi ţin să le mulţumesc celor de-acolo pentru că mi-au oferit şansa de a-mi prezenta scurtul filmuleţ la care am lucrat anul acesta.

Referitor la conţinut, vă spun de pe-acum să nu vă aşteptaţi la cine ştie ce din punct de vedere regizoral sau la cine ştie ce scenariu, scopul meu fiind acela de a exersa animaţia 3D şi doar atât (puţin dar, sper eu, calitativ).

Aşadar, am ales de data aceasta să lucrez in 3D, folosind Autodesk Maya. Iar povestea este pe cât de scurtă (1:54 min) pe atât de comică, deci nu vă pregătiţi batistele pentru că la mine nu veti plânge :-)

Filmuleţul meu se numeşte It’s a living iar synopsys-ul sună cam aşa: “Un scurt-metraj care ilustrează modul de operare al unui spărgător de seifuri. Protagonistul îşi exercită rutina cu degajare, fără teamă şi cu un dezvoltat spirit de observaţie. Însă deşi îşi face meseria într-un mod profesionist, apar totuşi lucruri neprevăzute care îi pot da întreg planul peste cap.”

Sper să vă placă!

PS: Din păcate nu voi putea ajunge la sesiunea de autografe :-).

 


Filed in: Miscellaneous, Romanian
Tags: , ,

Related Posts

Bookmark and Promote!

Leave a Reply

Submit Comment© 2019 ANIMATIC