1

Participăm la IPIFF 2010

Am fost selectaţi pentru a participa la Festivalul de Animaţie, IPIFF 2010 (30 iunie – 4 iulie). Aşadar, vom participa la secţiunea « filme de animaţie » şi vom fi unul dintre cele 9 de filme prezente la această secţiune.

Vizionările pentru filmele de animaţie au loc sâmbătă 3 iunie 2010, începând cu ora 10:00, la Cinema Cityplex din Constanţa, sala 1.

“Încercarea moarte n-are” este o poveste despre un proverb românesc care spune că nu ai cum să mori dacă încerci să faci ceva, indifferent de soluţia aleasă. Filmul are în centrul său un personaj care, inspirat de o reclamă TV, decide să instaleze pe acoperisul casei sale aparatură electrică folosită pentru a genera energie electrică. Însă lucrurile nu funcţionează de fiecare dată aşa cum ar trebui astfel că personajul nostru va avea parte de câteva “surprize”  …

psd

IPIFF este un festival născut din necesitatea protejării și promovării filmului românesc dar și a individualității și personalității Producătorului de Film, singurul festival din țară unde spectatorul poate vedea sau revedea înteaga producție națională de film (lung și scurt metraj, ficțiune, documentar, animație). O competiție a producătorilor decisă în final de ei înșiși, o probă a onestității și bunului simț, a camaraderiei, a simțului de breaslă, o provocare pentru găsirea de mijloace de a readuce spectatorul în sala de cinema la filmul românesc.

Mai multe informaţii legate de festival pot fi găsite pe site-ul oficial, www.ipiff.ro.

Scurt-metrajul nostru poate fi vizionat aici.


Filed in: Miscellaneous, Romanian
Tags: , ,

Related Posts

Bookmark and Promote!

One Response to "Participăm la IPIFF 2010"

  1. […] Participăm la IPIFF 2010 Tue Jun 29, 2010 4:37 am Am fost selectaţi pentru a participa la Festivalul de Animaţie, IPIFF 2010 (30 iunie – 4 iulie). Aşadar, vom participa la secţiunea « filme de animaţie » şi vom fi unul dintre cele 9 de filme prezente la această secţiune. […]

Leave a Reply

Submit Comment© 2019 ANIMATIC