8

Concurs de Sărbători

Salutare!

La mai bine de 6 luni de la lansarea site-ului ne -am hotărât să lansăm şi primul nostru concurs :) . Este vorba despre un concurs care se adresează tutoror pasionaţilor de desen, animaţie sau combinaţia celor două. Tema este şi ea destul de simplă …. “Sărbătorile de Iarnă – Craciun 2009”.

Pentru a putea participa la concurs trebuie să desenaţi o felicitare, să faceţi o schiţă sau un desen, ori o animaţie; sau modelaţi un personaj, ca de exemplu un om de zăpadă cu un morcov în loc de nas, sau un Moş Crăciun fără barbă, sau un ren obosit, etc şi să ne trimiteţi nouă monstra respectivă.
Poate fi vorba despre un desen pe hârtie sau unul în format digital, practic poate fi ce şi cum vreţi voi; iar mai apoi, pentru ca să vă putem valida participarea, trebuie să scrieţi un articol pe blogul vostru şi să puneţi acolo desenul sau animaţia respectivă împreună cu un link (un pingback) către acest articol de pe animatic.ro.

Premiul concursului este şi el inedit, câştigătorul urmând să primească o caricatură cu el (ea), o caricatură ce va fi realizată şi semnată de Cristina. Vom afla împreună câştigătorul pe data de 15 decembrie iar caricatura va ajunge la câştigător până de Crăciun.

Pentru cei care nu au prea multă inspiraţie, iată cum poate să arate o felicitare  haioasă :) .

card

Succes!!!


Filed in: Miscellaneous, Romanian
Tags: , ,

Related Posts

Bookmark and Promote!

8 Responses to "Concurs de Sărbători"

 1. georgiana says:

  Salutare! Mi se pare o idee foarte frumoasa, deci…….. ma inscriu si eu la acest concurs!!!
  Dar as avea o nelamurire…….voi pune aici link-ul cu desenul ?

 2. terhes says:

  Salutare!
  Mi se pare o idee foarte buna deci, ma inscriu si eu!
  Dar as avea o singura nelamurire……….voi putea pune aici linkul cu desenul?

 3. Cristina says:

  Salut,

  Daca nu ai blog poti sa postezi aici un link catre locul de unde putem sa luam imaginea (ori animatia) sau poti sa trimiti un mesaj cu atasamentul la adresa de email contact@animatic.ro.

 4. Biby50 says:

  ..vreau sa particip si eu cu acest link: (va suparati daca e de pe site-ul care desenez)
  http://www.desenatori.ro/desen-1178015.htm
  se poate?

 5. Marcel says:

  Se poate, cum sa nu. Ma uit acum sa vad ce-ai desenat …. :)

  Multumim pentru participare!!

 6. Marcel says:

  Avem un nou entry pentru concursul de desene.
  Mary ne-a trimis pe email urmatorul desen, http://www.animatic.ro/download/concurs/concurs_craciun_2009/desen_mary.jpg

  Multumim pentru participare!!

 7. Marcel says:

  Cu regret ma vad nevoit sa anunt faptul ca, concursul nostru a fost un esec, unul aproape total. Am invatat faptul ca romanii sunt prea comozi pentru a desena ceva, mai ales daca premiul pus in joc este unul simbolic. Cineva chiar ne-a spus, citez ” … atata stres pentru o caricatura!!!”.

  Am constatat ca exista multe site-uri care organizeaza concursuri de toate felurile astfel ca, concursul organizat de noi nu a starnit apetitul potentialilor participanti, probabil din cauza premiului pus in joc, un premiul mai degraba simbolic. Dorinta noastra a fost sa ii facem pe romani sa deseneze insa se pare ca nu ne-a prea reusit …

  In aceeasi ordine de idei va anunt ca nu am primit decat 2 desene, astfel incat ne vedem nevoiti sa le cerem scuze ceor 2 participanti si sa anuntam ca premiul se reporteaza :(. Poate data viitoare va fi mai bine …

  Marcel

Leave a Reply

Submit Comment© 2019 ANIMATIC